Kísérő rendezvények

Magyar Műszaki Értelmiség Napja - 2013

Kísérő rendezvények

Óbudai Egyetemen

2013. június 5-6. Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központban Innováció Napja elnevezéssel kétnapos kiállítást és konferenciát szervez a TÁMOP 4.2.3-12/1/KONV-2012-0039 pályázat támogatásával. A rendezvény szlogenje "Az élhetőbb jövőért".

A program célja az Óbudai Egyetem tudományos és innovációs tevékenységének bemutatása a Közép-Dunántúli régióban, kapcsolatteremtés az egyetem és a régió vállalatai és vállalkozói között. A rendezvény központi témaköre a környezettudatos fejlesztések köré öszpontosul.

A kiállításon tablókon bemutatásra kerülnek az egyetemen megvalósított, vagy éppen készülő fejlesztések, innovációk. A témák kiválasztásánál előnyben részesítjük azoknak a projekteknek a bemutatását, amelyek kapcsolódnak a Közép-dunántúli régióhoz, vagy környezettudatos fejlesztésekre irányulnak.

Az Innováció Napja konferencián ismertetjük a témakörhöz kapcsolódó kutatási eredményeket, melynek keretében lehetőség nyílik kiemelkedő hallgatói projektek bemutatására is.

Az Óbudai Egyetem Innováció Napja eseménysorozata lehetőséget biztosít kerekasztal beszélgetésre, személyes találkozóra a helyi vállalkozói szférával.

Részletes program


Szegedi  Tudományegyetemen

2013. június 12.-én Szegedi Tudományegyetem a Szent-Györgyi Albert Agora - Tudományos Területén egész napos interaktív bemutatókat, előadásokat szervez. A látogatók többek között betekinthetnek az "Intelligens mintaotthonba", megismerkedhetnek a lézer hétköznapi alkalmazási területeivel, illetve tudományos élménytúrán vehetnek részt.

Részletes programÉlő közvetítés

A rendezvényt az interneten is nyomon követhetik az érdeklődök a http://sze-gyor.videotorium.hu/ oldalon!

Az élő közvetítés a esemény ideje alatt ITT érhető el!

Magyar Értelmiség Napja - 2013